085 - 303 78 02

Over ons

Showrrom

Met al ruim 15 jaar ervaring in het verkopen van vechtsportartikelen, voedingssupplementen en fitnessapparatuur, hebben we besloten om ons te gaan richten op de judoka. Deze webshop is er daarom speciaal voor u, de judoka. Op judokleding.nl vindt u, naast alle producten die een judoka nodig heeft, ook alle benodigde informatie om hier het beste en met veel plezier gebruik van te maken. Dankzij ons grote magazijn kunnen we de meeste spullen uit voorraad leveren. Uw judokleding is dus snel bij u thuis.

Naast deze judo webshop, hebben we ook een fysieke judo winkel in Groningen. Deze judo winkel (ook wel ‘experience centre’ genoemd) heeft een oppervlakte van 1000m2 en is gelegen aan het Atoomweg, nummer 23 in Groningen. Wij nodigen u graag hier uit voor persoonlijk advies en om de vele judo artikelen te bekijken en te proberen. 

Bij judokleding.nl heeft iedere werknemer de affiniteit met (vecht)sport en beschikt over veel persoonlijke ervaring in deze. Daarom begrijpen wij wat u nodig hebt en kunnen we u de juiste judo producten aanbieden. Judokleding.nl heeft de ambitie om de grootste judo winkel van Nederland en België te worden en we zijn hard op weg om ons doel te bereiken. We streven daarom naar 100% perfectie.

Judokleding.nl biedt u alle mogelijke betalingsmoeilijkheden zoals Creditcard, Paypal, iDEAL etc. Betalen gebeurt 100% veilig via onze goed beveiligde judo webshop met een SSL certificaat. Ook heeft Judokleding.nl het Thuiswinkel Waarborg certificaat. Al uw bestellingen zullen dus veilig, snel en vertrouwd worden afgehandeld. Hebt u een verkeerd artikel besteld? Bij Judokleding.nl kunt u altijd retourneren.      

Judokleding.nl levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan zakelijke klanten. Sportscholen, verenigingen, scholen en diverse andere instellingen schakelen judokleding.nl regelmatig in. Bel ons gerust voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Op de hoogte blijven van de laatste  aanbiedingen en activiteiten van judokleding.nl? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Scroll naar beneden en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Bezoek onze Showroom!

Judokleding.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 02

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en leukste nieuwtjes? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief van Judokleding.nl