085 - 303 78 02

Sportvoeding

Fitshape en judokleding, de combinatie

Voedingssupplementen

Als judoka vraagt u het uiterste van uw lichaam en geest. Een actieve levensstijl vereist een gevarieerd en goed voedingspatroon. Helaas lukt het veel judoka's vaak niet om voldoende (juiste) voeding binnen te krijgen. Daarom zijn voedingssupplementen ontwikkelt. Om sporters te helpen voldoende voedings- en bouwstoffen binnen te krijgen. Judokleding.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment voedingssupplementen. In onze fysieke judo winkel heeft u de keuze uit zo'n 10 verschillende merken voedingssupplementen. Eiwit-shakes, pre-workouts, creatines, weightgainers, fatburners, post-workouts, vitamines, mineralen, aminozuren we hebben het allemaal, dus kom eens langs!

Fitshape

Judokleding.nl kiest ervoor om online alleen het merk Fitshape aan te bieden. CEO Tshen La Ling (voormalig topvoetballer) staat pal achter de missie van Fitshape. Fitshape vindt dat iedere sporter gebruik moet kunnen maken van de mogelijkheden die sportvoeding en voedingssupplementen bieden om op een natuurlijke manier beter te worden of te blijven. Fitshape begeleidt al ruim 25 jaar vele topsporters, waaronder Rafael van der Vaart. Fitshape is niet alleen geschikt voor professionele topsporters, maar ook ideaal voor de actieve competitieve of recreatieve sporter.

Wilt u een gratis sportvoedingsadvies en voedingsschema, speciaal voor u op maat gemaakt? 
Klik dan op de link: gratis sportvoedingsadvies!

Bezoek onze Showroom!

Judokleding.nl
Damsterdiep 23
9711 SG GRONINGEN
085 - 303 78 02

Openingstijden Showroom

Maandag13:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag-

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en leukste nieuwtjes? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief van Judokleding.nl