085 - 303 78 02

Betaalmogelijkheden

Wij bieden diverse betaalmogelijkheden. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

IDEAL
Voor een zo snel mogelijke afhandeling van uw bestelling is iDEAL de beste betaalmogelijkheid. 85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL. Als u kiest voor iDEAL wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleid. Van hieruit kunt u de betaling direct voldoen, zoals u dat gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons binnen gekomen is gaan wij direct over tot levering van uw product.

PAYPAL
Paypal is een snelle betaalmethode waarmee u bij de grotere webwinkels kunt betalen. Als u een Paypal account heeft, kunt u bij ons veilig en vertrouwd met Paypal afrekenen. De betaalmethode werkt zeer eenvoudig doordat u krediet op uw Paypal rekening kunt zetten of uw creditcard kunt koppelen. Het bedrag wordt dan van uw creditcard afgeschreven. Als u een betaling doet met Paypal ontvangen wij deze direct en zullen we uw bestelling bij de eerstvolgende mogelijkheid verzenden. Wanneer er bij een product "Direct leverbaar" staat, dan bestelt u op een werkdag voor 16.30 uur en verzenden wij uw pakket dezelfde dag nog. 

CREDITCARD
Wilt u uw bestelling zo snel mogelijk afhandelen? Dan is de beste optie om met iDEAL af te rekenen. Bij een betaling met creditcard kan uw bestelling enige vertraging oplopen door een creditcardcheck die wij moeten doen in verband met het hoge aantal pogingen tot creditcardfraude. Dit doen wij in het belang van uw en onze veligheid met online betalen. Het is mogelijk om met uw credit card uw bestelling te betalen. Dit is een betaalwijze waarmee u direct kunt betalen en waarbij uw creditcard maatschappij na een maand het bedrag bij u zal incasseren. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig omdat wij dit uitbesteed hebben aan een gespecialiseerde provider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Visa, MasterCard en Maestro wordt ondersteund door onze service provider. 

BANCONTACT/MISTER CASH
Speciaal voor onze Belgische klanten bieden wij Mister Cash aan.  

MET DIGITALE ACCEPTGIRO UW ONLINE BESTELLING BETALEN VIA AFTERPAY

AfterPay voert voor Benifit-shop.nl/Vechtsportonline en Judokleding.nl het volledige betaalproces achteraf uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via uw e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Benifit-shop.nl/Vechtsportonline of Judokleding betalen met een digitale acceptgiro of kiezen voor een eenmalige incasso. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Voor het gebruik maken van de AfterPay betaalmethode, vragen wij €1,00 incl 21% BTW transactiekosten.

LEVERING

Onze producten worden geleverd door PostNL of door middel van groot Transport . PostNL geeft ons de juiste support en levert na overdracht van onze pakketten, een track & trace code. Deze track & trace code wordt vervolgens direct naar u gecommuniceerd. 
U zult dus altijd op het moment van verzenden een e-mail ontvangen met daarop alle informatie die u nodig heeft.  

Verzendkosten:

LAND Orderwaarde Gewicht  Verzendmethode Verzend-, transportkosten
NL €0,00 - €49,99 0 - 25 kilogram Bezorging naar uw adres € 6,- incl BTW
NL €0,00 - €49,99 0 - 25 kilogram Afhaalpunt / Pakjegemak € 6,- incl BTW
NL €0,00 - €49,99 0 - 25 kilogram AvondLevering € 8,- incl BTW
NL €50,00 of hoger 0 - 25 kilogram Bezorging naar uw adres gratis
NL €50,00 of hoger 0 - 25 kilogram Afhaalpunt / Pakjegemak gratis
NL €50,00 of hoger 0 - 25 kilogram AvondLevering € 2,- incl BTW
NL €0,00 of hoger 25 kilogram of meer Groot transport € 30.00 incl BTW
NL €0,00 of hoger 100 kilogram of meer Pallet transport € 70.00 incl BTW
België / Duitsland €0,00 - €49,99 0 - 25 kilogram Bezorging naar uw adres € 6,- incl BTW
België / Duitsland €50,00 of hoger 0 - 25 kilogram Bezorging naar uw adres gratis
België / Duitsland €0,00 of hoger 25 kilogram of meer Groot transport € 35,00 incl BTW
België / Duitsland €0,00 of hoger 100 kilogram of meer Pallet transport € 90,00 incl BTW

Bezoek onze Showroom!

Judokleding.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 02

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en leukste nieuwtjes? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief van Judokleding.nl